FED KONKURRENCE: Vind professionel slagnøgle

Hvis du ikke allerede har en seriøs slagnøgle liggende ude i garagen eller på hobbyværkstedet, så er det altså ved at være på tide! Der er ikke noget værre end at stå og rode med en fesen kina-maskine til 399 kr. Men så er det jo godt, at Boosted Magazine kan komme dig til undsætning – hvis du altså bliver den heldige vinder af den her seje konkurrence!

Vi udlodder nemlig den professionelle DeWalt XR DCF899N 18 volts slagnøgle, og vi smider selvfølgelig en batteripakke med 2 stk. 18 volts 5AH batterier med oveni pakken til vinderen. Der er nemlig ingen grund til at gå ned på batterier, når du er lige midt i noget vigtigt på bilen. Pakken har en samlet værdi af 5.000 kr.

Reklameblok:



vind

Vil du vinde? Så deltag i konkurrencen herunder med det samme! Konkurrencen slutter 30. september 2017.

DELTAG VED AT UDFYLDE FELTERNE HERUNDER:

Reklameblok:



Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

[mc4wp_form id=”1176″]

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig et nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen. Du accepterer også, at vi må kontakte dig via telefon eller mail med et godt tilbud på Boosted. Du kan altid frasige dig flere henvendelser, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

[vivafbcomment url=”http://vivacityinfotech.net/” width=”375″ count=”off” num=”0″ countmsg=”awesome comments”]

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk