Vin Diesels Fast And Furious-Dodge Charger kan blive din på torsdag


b02d2fb5072c91e6121c071c8f58b3b8

Den har kørt sine sidste kilometer på det store lærred. Dodge Charger fra fjedre og femte film sælges på auktion i næste uge.

Vil du udleve din indre ‘Dominic Toretto’ aka. Vin Diesel, så er der gode nyheder. For du skal blot vente par dage endnu. Torsdag den 16. marts falder hammeren nemlig over en af de overlevende Dodge Chargere fra den fjedre og femte ‘Fast and Furious’-film.

Bilen, som i film-franchieset er et nærmest utæmmeligt uhyre, Dominic Toretto aver fra sin far, lyder som en vild drøm at få ud på virkelighedens veje. Men selvom detaljerne omkring biler stadig ligger en smule hen i tågen, må vi konstatere, at det mest forbliver netop en drøm skabt i Hollywood. I hvert fald motormæssigt.

Bilen er en årgang 1968, der er blevet faceliftet på Hollywood-manér, så den ligner 70’er-udgaven. Lakken er sort, og fælgene er de samme som i film et og syv. Desuden er den én af blot to overlevende Dodge Chargere fra filmoptagelserne. Så langt, så godt.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:banner_AS2

BUILD IN HOLLYWOOD
Men – og dem er der nogle stykker af – ude foran er lagt en 5,7 liters Chevrolet-motor. Kompressoren er der. Den mangler bare én meget væsentlig ting; remmen! Det er åbenbart ikke så vigtig i filmland.

Et andet men er, at du må en tur over Atlanten for at hente bilen. Når du så ankommer til USA, hvor bilen skal auktioneres bort ved Mannheim Pennsylvania eventet ‘Xtreme Spring’, kan du regne med at ligge 200.000 dollar, hvis hammerslaget skal falde til din fordel. Til gengæld forlyder det, at både den nu afdøde Paul Walker alias Brian O’ Conner og Vin Diesel begge har udført scener foran kameraet i netop denne biler.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Hvis det da er en oplysning, din stensikkert blødende pengepung kan bruge til noget.

SE BILEN I GALLERIET HERUNDER

b02d2fb5072c91e6121c071c8f58b3b8

Reklame-video: