Vin Diesel løfter sløret: Det skal den 10. F&F-film hedde

Ifølge flere internationale medier har Vin Diesel 'afsløret' titlen på den 10. - og andensidste - Fast and Furious-film. Det har han gjort på Instagram
Foto: Universal

Filmen får, hvis alt går som planlagt, premiere i april måned 2023.

Efter 20 års hæsblæsende Hollywood-underholdning kan folkene bag Fast and Furious-universet se, hvor vejen ender. Men ikke før en 10. og en 11. film har ramt biograflædere rundt om i verden.

De to sidste film skal ses som én samlet historie – blot delt op i to i en slags finalefortælling.

Her er titlen – måske.
Og nu har en af filmenes bærende kræfter, Vin Diesel, muligvis givet et hint. Ikke om handlingen i den kommende film men om navnet. Man skal blot se godt efter på et af de seneste opslag på Diesels Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her er et billede af stjernes søn, Vincent, nemlig ledsaget af en følelsesladet hyldest til hele holdet bag F&F-filmene. Men i virkeligheden er det, sønnens frisure, man skal kigge efter, hvis man vil vide noget. Det mener flere internationale medier.

Ses vi til Auto Show?


Den tætklippede knægt har nemlig et meget tydeligt ‘FX’ på siden af hovedet. Endnu er det ikke sluppet noget ud om handlingen i den kommende film, men vi ved, at Dwayne Johnson ikke er på rollelisten til de to sidste film. Det fortalte den fysisk enorme skuespiller selv i et interview i sidste måned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk