Vin Diesel: Fast and Furious slutter med den 11. film


Enhver fortælling fortjener sin egen afslutning fortæller Vin Diesel, der har spillet med i alle Fast and Furious-film siden begyndelsen i 2001. 

Han har været med lige fra de første scener i 2001 og har nu en afgørende rolle i produktionen af Fast and Furious-film. Ligesom han har en mening om, hvornår det hele slutter.

Og i et interview med The Associated Press har Vin Diesel alias Domenic Torreto sat ord på, hvad der bliver det sidste kapitel i Fast and Furious-universet. Det hele slutter nemlig med den 11. film, fortæller den amerikanske skuespiller.


I hvert fald hvis vi regner i ‘almindelige’ Fast and Furious’-film. For en række spin-off-film, blandt andet med Vin Diesels film-kæreste, Letty, i en bærende rolle skal bringe historien videre.

– Jeg ved, at folk ikke føler, der behøver være en afslutning, men sådan mener jeg, det bør være med alle gode ting, udtaler Vin Diesel til mediet.

Instruktør Justin Lin, der også står bag Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five og Fast & Furious 6, er enig.

– 9’eren er den første film i det sidste kapitel af Fast and Furious. Vi gentænker alt, og de sidste to film (10 og 11, red.) binder det hele sammen og bliver kulminationen på en fantastisk rejse for filmens karakterer.

Fast 9 har premiere i de danske biografer senere i denne måned. Fast 11 forventes at få premiere i 2024.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk