Ville ikke stoppe i rutinekontrol – så røg Toyotaen

Foto: presse-fotos.dk

Søndag aften omkring kl. 23 var en mandlig ikke meget for at tale med politi. Det resulterede i en biljagt der først sluttede en halv time senere.

Søndag aften sluttede en 25 minutter lang biljagt med en sigtelse for vanvidsbilisme og en beslaglagt Toyota Yaris. Forinden havde Københavns Vestegns Politi fået øje på Toyotaen omkring Ballerup, hvis føre de gerne ville stoppe. Rent rutinemæssigt forklarer vagtchefen til B.T.

Men det var den yngre manden bag rattet af Toyotaen dog ikke meget for. Så han trådte på speederen. Efter 25 minutter opgav manden dog sit forehavende og forsøgte at tage flugten til fods efter at have smidt bilen ved en Netto.

Han kom dog ikke så langt, før det lykkedes politiet at få fat i ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi har sigtet ham for vanvidsbilisme. Så må vi se, om han skal fremstilles i grundlovsforhør på et senere tidspunkt. Det må vores jurister beslutte, siger vagtchefen til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk