VILDT! Stjålet Ferrari trukket op ad flod efter 33 år

Denne Ferrari Mondial blev meldt stjålet i 1987, men først efter 33 år er det lykkedes at finde den. Altså ved et tilfælde.

Mondial hører hverken til blandt de mest elskede eller anerkendte Ferrari-modeller i mærkets historie.  Om det er derfor, at denne Mondial var forsvundet i 33 år, er nok lige at stramme den hårdt nok.

Men væk har den i hvert fald været siden 1987, hvor den blev meldt stjålet i Holland. Altså lige indtil juni måned i år, hvor nogle dykkere på øvelse fandt bilen på bunden af en flodkanal i Amsterdam. Eller rettere vraget.

Sådan skal den sidste centermotoriserede 2+2 Ferrari – aka Mondial – se ud!

For kønnere efter 33 år på havets bund er Pininfarina-designet bestemt ikke blevet. Alligevel har ejeren af den ophugger-plads, hvor Ferrari’en nu er endt, sagt til hollandsk Top Gear, at der stadig er ‘nogle brugbare dele’ på bilen. Omend de kun gør sig som kunst eller til virkelig hardcore entusiast.


LÆS OGSÅ: AUDI – KUN EN MOTOR I RS-PROGRAMMET FREMOVER

Bilen blevet hevet op ad vandt den 8. juli i år. Og her deltog alt fra hollandsk politi til militær. Og trods meget bilen sørgelige stand lykkedes det myndighederne at finde frem til stelnummeret, som efterfølgende krydstjekkede i de relevante databaser.

Og bingo! Vraget fra floden er ganske rigtigt den Mondial, som blev meldt stjålet i 1987. En bil som hollandsk politi faktisk først opgav at finde i 1994.

De mange år i vandet har skyllet et hvert spor af gerningsmanden eller mændende væk. Så et svar på hvem der stjal bilen for snart fire årtier siden, får vi aldrig.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se de utrolige billeder


Reklame: