Vildt rygte: Ford Ranger Raptor får V8


Kan Ford være på vej med en Ranger Raptor R med otte cylindre? Det er meget muligt.

Den seneste generation of pickupen Ford Ranger er netop fremvist. Diverse spionfotos på nettet lader os vide, at en Ranger Raptor-variant er på trapperne. Raptor er Ford’s måde at sige GTI, Power, Competition og “Af Banen” på.

Raptor-varianterne af F-150 og Ranger er opgraderede køretøjer, der både har flere kræfter, men som også er optimeret til offroad-kørsel af den grænsesøgende slags.

Det skriver Bil Magasinet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Vildere Raptor
Men skal man tro rygter, der for tiden cirkulerer flere steder på nettet, leger mærket med den blå oval allerede med tanken om at overgå den kommende Ranger Raptor med en overbygningsmodel, som internettet indtil videre har døbt “Raptor R”. Efter sigende skulle overvejelserne blive forsøgt afprøvet hos Ford’s australske afdeling.

Denne Ford Ranger er ikke en Raptor… eller en Raptor R – det er en Wildtrak.

Bliver Bronco DR donor til Raptor R?
Med til at puste til rygte-gløderne er annonceringen af en anden heftig offroad-Ford – Bronco DR, som i udgangspunktet skal produceres i 50 styk. Ørkenraceren er udstyret med en 5-liters V8-motor, 10-trins automatgearkasse og en avanceret undervogn, der vil kunne gøre de fleste i Dakar-rallyet til skamme.

Mark Rushbrook er åben for idéen
Manden i spidsen for Ford Performance Motorsports, Mark Rushbrook, udtaler sig i vendinger, der får de håbefuldes forventninger i vejret. I forbindelse med præsentationen af Bronco DR har Rushbrook udtalt:

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Der er meget, der ville kunne overføres mellem Bronco DR og Ranger-platformen. Men i sidste ende skal det være fornuftigt og give mening for virksomheden. Jeg kunne godt tænke mig, at vi kunne gøre sådan noget. Vi har ingen planer i øjeblikket, men vi kunne godt tænke os at arbejde på et sådant projekt.

Lad rygter blive til handling – en Ranger med V8
Så hvem ved, måske vi i fremtiden kan se frem til en Ford Ranger Raptor R, der vil drage nytte af Fords Coyote-V8-motor med i omegnen af 400-500 hk parret med sofistikerede offroad-duelige komponenter i undervognen. Man har da lov at håbe.

Få det til at ske, Ford – seriøst!

Ford Bronco DR.