Vildt nok: Toyota GR Yaris er udsolgt… til 2023

Test af GR Yaris

Vil du have fat i én? Glem det. I hvert fald hvis tålmodighed ikke din stærkeste side.

Her på Boosted-redaktionen har vi allerede haft fat i GR Yaris. Testen fik os dog ikke til at bestille én. Men prisen på over en halv million danske kroner er ikke den eneste grund. For selv hvis vi kunne finde pengene, ville vi ikke kunne få fat i en.

Toyota melder nemlig alt udsolgt. Og det bliver levering bliver ikke mulig før om 18 måneder. Sådan forholder det sig i England, hvor særligt gunstige finansieringsmuligheder har gjort den lille hatchback særdeles populær.

Herhjemme melder importøren ikke decideret udsolgt, men det er omvendt heller ikke muligt at købe en ny GR Yaris med danske nummerplader. I det mindste ikke via toyota.dk.Det danske brugtmarked er også særdeles tyndt. Faktisk er der ikke ene eneste brugt GR Yaris til salg herhjemme. Så er udvalget straks større i Tyskland. En hurtig søgning viser, at priserne begynder ved 31.000 euro.

Godt 230.000 danske kroner. Så må du selv lægge afgiften oveni. Omvendt skulle en endnu vildere udgave af bilen være på vej, så spørgsmålet er vel bare, hvad tålmodigheden rækker til?

Test af GR Yaris

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk