Vildt: Helt ‘ny’ Corvette fra 1978 til salg

IMG_0392-1-940x638

Chevrolet Corvette fra 1978 har blot 28 kilometer på klokken og har aldrig set skyggen af en nummerplade – nu kan bilen blive din! Men regn med lidt arbejde

De dukker op med jævne mellemrum. Historier om biler, der trillede af samlebåndet blot for at blive hengemte museumsgenstande fra første kilometer.

Det er blandt andet tilfældet for denne Chevrolet Corvette fra 1978. På de 39 år, der er gået, siden den forlod fabrikken, er det blot blevet til 28 kilometer for det kæmpe brød af en 5.7 liters V8’er ude mellem forhjulene.

Familien, som har ejet bilen siden ny, har sat den til salg på sitet ‘Bring a Trailer’, hvor det bud foreløbige – med fem dage tilbage af auktionen lyder på $15.000 eller 105.166 gode danske kroner.


SPRITNY DIMISSIONSGAVE  
Den ikoniske amerikaner er oprindeligt en gave, som sælger modtag, da denne færdiggjorde sin college-uddannelse i 1993, da var Corvetten allerede 15 år gammel. Men altså stadig ikke så meget som kørt til.

I den meget lange periode er det da også kun blevet til seks-otte opstarter af motoren om året.

Faktisk har bilen aldrig nogensinde været registeret med nummerplader på. Chevyens næste ejer vil altså være den første registrerede nogensinde, da bilen ellers har stået opført som tilhørende sælgers fars bilforretning i Georgia, USA, i det amerikanske motorregister, DMV.

I NÆSTEN PERFEKT STAND
Bilen står selvsagt i sin originale, grå metal-lak, der kun kan ses ganske små fejl i. De originale aluminiumsfælge kunne dog også godt trænge til en kærlig hånd.

Aircon-anlægget blev udskiftet sidste år, men virker ikke helt optimalt. Det gør til gengæld andet som lys, alarm, horn og FM-radioen. Interiørmæssigt er der heller ikke noget at komme efter i den knaldrøde læderstue.

Det skulle da lige være lidt løst dør-panelbeklædning i føresiden. Noget, som dog ligner et hurtigt fiks.

Under bilen må der dog forventes nogle arbejdstimer. En Corvette-specialist kiggede godt bilen efter med ny brændstofpumpe og filter samt bremsekalibre, men det var i 2010. Efterhånden nogle år siden.

Der må nok også påregnes lidt rust-reparationer, da Corvetten har stået opbevaret et sted med megen fugt i luften.

Som tidligere skrevet er der fem dage tilbage af auktionen. Har du lyst til at lægge et bud, kan det gøres lige her

SE MERE AF BILEN I GALLERIET HERUNDER

corvette-78-15k-miles-auction-3


Reklame: