5 vilde ladefund vi ville ønske, vi havde opdaget


Der er langt i mellem, men engang imellem dukker de helt vilde ladefund alligevel op

Her har vi samlet historierne bag nogle af de vildeste ladefund til dato. Lige fra samlingen af de så godt som nye BMW E30 M3`er til Mercedes “Mågevingen”, der blev kørt i garagen og glemt.

God læselyst

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Johan har nummerplader på sin Mercedes 190E med V12-motor

To spritnye E30 M3
At opdage én hengemt BMW E30 M3 Evolution vil de fleste kalde for vildt, at opdage to på én gang må næsten betegnes som et rent lykketræf. Ikke desto mindre er det, hvad en bruger på et BMW-forum hævder skete. Oprindelig blev bilerne købt af en rigmand, der ville sikre sine børn et par gode investeringer.

Da bilerne blev solgt videre, havde de mere eller mindre stået stille i 20 år. Den ene havde blot tilbagelagt 37 mil, mens den anden havde kørt lidt mere. 57 mil i alt.

Hvor meget de to røde tysker indbragte, melder historien ikke noget om. Men selv i 2010, hvor forumopslaget blev skrevet, har det ikke været en billig anskaffelse.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i historierne

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk