VILDE BILLEDER: Ferrari smadret – gled ind under autoværn på motorvej


En Ferrari 488 Pista på polske plader har set bedre dage. I fredags var den nemlig involveret i en voldsom ulykke på en motorvej.

En Ferrari 488 Pista er blevet lavet om til noget af et vrag efter en soloulykke på en motorvej i Poloen. Ulykken skete nær byen Wyrzysk, hvor chaufføren af ​​488 Pista mistede herredømmet, mens han kørte langs motorvejen S10.

Mediet Auto Swiat skriver, at den centermotoriserede superbil forlod kørebanen og satte kursen direkte autoværnet. Normalt vil mødet med et autoværn betyde skader i den dyre ende. Men det vil til gengæld også stoppe bilen. Bare ikke her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ferrarien tabte først pusten, da den får kilet sig fast i selve autoværnet. Og så er vi altså på værksted til den helt vilde timepris. Det er spørgsmålet, om 488’eren overhovedet er værd at redde i kroner og ører.

Forruden er fuldstændig knust, mens den forreste del af bilen og taget heller ikke har det for godt længere. Det lokale beredskab og politiet var hurtigt fremme. Heldigvis lyder meldingen, at chaufføren slap med skrækken.

Glat føre kan have overrasket
Hvad der præcist førte til ulykken er endnu ikke fastlagt. Men det er sandsynligt, at chaufføren er blevet overrasket over en våd vejbane i kombination med et lidt for hårdt tryk på speederen. Hvilket har fået baghjulene op i omdrejninger, hvor chaufføren kun er passager.

Skulle du have glemt det, så minder vi lige om, at 488 Pista er et baghjulstrukket vidunder med 3,9-liters biturbo-ladet V8-motor og en ydelse på 710 hestekræfter ved svimlende 8.000 omdrejninger. På danske plader kostede modellen 5,6 millioner kroner, da den var ny.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne fra stedet

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk