Reklame:

VILDE BILLEDER: Det her var – engang – en Lamborghini

Nu er der mere forkullet lig end italiensk skønhed over denne Aventador SVJ 63. En bil der altså indtil i går kun fandtes 63 af.. i hele verden.

For de fleste bilejere, som oplever en bilbrand, ser de deres nok største investering gå op i røg. Om ejeren af denne Aventador SVJ 63 i går mistede hele sin formue er stærkt tvivlsomt. Men et faktum er det, at mandagen i denne uge bød på en altødelæggende bilbrand syd for Mexicos hovedstad, Mexico City.

Bilen, der gik til, er én af de bare 63 Aventador SVJ 63. Den italianske superbil udbrændte på et stykke motorveje. Myndighederne oplyser, at ingen personer heldigvis kom til skade i branden. Men bilen? Ja, den står ikke til at redde. Årsagen til branden er fortsat ukendt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ifølge et tweet fra det mexicanske medie 24 Morelos blev bilen ikke forsøgt slukket. Tværtimod blev den efterladt for at brænde helt ud. Da man stadig kunne få en Aventador SVJ 63, kostede modellen 350.000 euro. 2,6 millioner kroner. Altså uden afgifter.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?