VILD VIDEO: Her nødlander pilot på befærdet motorvej

Da motoren pludselig gik i stå, var der kun én landingsplads – den befærdede Highway 74 i North Carolina.


Man må tage hatten af for visse piloter. De kan deres kram. Hvem husker ikke, da i en pilot nødlandede på Hudson-floden midt i New Jersey og dermed reddede menneskeliv. Det var i 2009. Spol 13 år frem i tiden, og noget lignende er sket.

Denne gang i North Carolina og på en befærdet motorvej. Til ABC 13 News fortæller piloten Vicent Fraser, at han blev tvunget ned, da flyets motor begyndte at gå ud i luften. Det er det lokale politiet, der har frigivet optagelserne af nødlandingen.

Og her har man kun ros tilovers for pilotens kølige håndteringen af situationen og manøvredygtighed såvel i luften som på asfalten, hvor flyet flere undgår at ramle sammen med trafikken i begge retninger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Fraser var på tur med sin svigerfar i flyet, som han fornyelig har købt, da det fik motorproblemer. Efter den dramatiske landing lykkedes det faktisk at få flyet på vingerne igen. Det viser private optagelser fra motorvejen, som politiet besluttede at afspærre, så piloten i ro og mag kunne lette.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk