Reklame:

VILD VIDEO: Gasbus omdannet til flammekaster på sekunder

En lækage fik tilsynladende antændt gastankene på taget og i løbet af sekunder gik denne bus fra at være persontransport til flammekaster.

Fortalere for gasbusser hævder, at vogntypen er mere miljøvenlig end sit modstykke med forbrændingsmotor. Vi ved ikke meget om bussen her. Men miljøvenligt har det næppe været, da der gik hul på gastankene. Farligt nok den mest rammene betegenelse.

Ifølge flere medier stammer klippet fra Italien, og det viser en gasbus af mærket Irisbus Iveco. Sådan en har en i princippet også en almindelig forbrændingsmotor. Men drivmidlet er konverteret fra diesel til gas.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: 19-årig skal i fængsel efter gaderæs – men han kørte ikke bilen

Hvad der skete umiddelbart før, der gik hul på tankene, er ifølge Motor1.com endnu ikke fastlagt. Ligesom man ikke ved, hvad der antændte gassen. Heldigvis var der ingen passagere med bussen. Eneste ombord var chaufføren som formådede at redde sig selv ud, inden flammerne åd det hele.

Uheld med gasbusser er heldigvis uhyre sjældne. Det sidst kendt tilfælde stammer angiveligt fra en lignende ulykke i Holland. Men vildt ser det ud.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?