VILD TIDSKAPSEL: Denne BMW 728iL har kun kørt 30 kilometer


Bilens historie er ukendt. I hvert fald for offentligheden. Men bilen her ligner virkelig en helt ny 7 Serie.

Hvilket den da også er. For på speedometeret står der bare 30 kilometer. Ja, 30. Bilen er en 728iL. Det betyder, at 193 hestekræfter fra en 2,8-liters rækkesekser får bilen til at bevæge sig. Meget bevægelse kan man dog ikke påstå, at det er blevet til i løbet af de sidste plus 20 år.

iL indikerer, at der er tale om den ‘lange model’. Dog ikke den ekstra-lange som også fandtes. Den kaldte BMW L7. På 728’eren her er det svært at komme efter noget. Det skulle da lige være fælgene, som godt kunne trænge til en ordentlig vask. Og så er antennen lidt bleg at se på. Hvilket nok hænger sammen med, at bilen står i det solbeskinnede Dubai.

Og skal vi komme med et vildt gæt, har den nok stået i Mellemøsten hele sit liv. Men vi ved det ikke. Ellers er det virkelig svært ud fra videoen – som du kan se herunder – at finde nogle fejl på bilen. Faktisk tror vi ikke, at der udover det – vi allerede har nævnt – er noget at komme efter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det minder os lidt om den E38 740 i Boston-grün med 255 kilometer på tælleren, som vi fandt på eBay for nogle år siden. Altså lige bortset fra at dette hvide eksemplar har kørt langt færre kilometer. Med et officelt forbrug på 9 km/l 728’eren næppe have brugt meget mere end tre liter benzin i hele sin levetid.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk