VILD MILEPÆL: Lamborghini har samlet Huracan nummer 20.000


Det går ikke bare godt for Lamborghini. Det går rigtig godt. Fornyelig rundede italianerne så endnu en milepæl i mærkets 59 år lange historie.

Lamborghini har i den grad haft noget at fejre i denne uge. Mærket har nemlig samlet Huracan nummer 20.000. Det er 2.500 biler om året i de otte år, bilen har været på programmet. Absolut godkendt for en fabrikant af Lamborghinis størrelse.

Den lille Lamborghini må dog se sig overhalet af SUV’en, Urus. Alene i det første kvartal af 2022 har italianerne solgt 2.539 eksemplarer af den høje V8’er med firehjulstræk og plads til hele familien.

Huracan nummer 20.000 er en STO-variant, og den blev bestilt af en kunde i Monaco. Den model findes kun som coupé, og det er faktisk, hvad de fleste Huracan-kunder foretrækker. Kun 12 procent køber en cabriolet – eller “Spyder” som Lamborghini kalder bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk