Vild drengedrøm: Prøv 1:1 F1-simulator hos Schmiedmann Odense


bild_oben_formel-1-wagen-vierol

I virkelighedens verdens går det afsindigt stærkt, er svinedyrt og kræver køreevner, som Superman bag et rat.

Hos Schmiedmann i Odense går det også stærkt. Mellem d. 10 og 14. oktober er det dog helt uden fare for både pengepung og heldbred at kigge forbi Herluf Trolles Vej og gi’ den som Kevin Magnussen for en stund, når BMW-specialisterne i samarbejde med reservedelsleverandøren Vierol stiller en 1:1 Formula 1-simulator til rådighed.
99401_info-schild

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
DRENGEDRØM PÅ GRAND PRIX-BANE
Selve bilen er mulehår fra den ægte vare anno 2007 med en ‘køreklar’-vægt på 420 kilo, en bredte på 1,8 meter og en længde 4,35 meter.
Kan du klemme dig ned monocoquen, simulerer computerkraft hele 710 hestekræfter. Alle kan du, hvis du tør, slippe løs rundt på Hockenheim Grand Prix-banens 4,5 kilometer asfalt gennem 15 sving. Du vælger selv, om det er i skikkelse af Jarno ‘The Train’ Trulli eller Ralf Schumacher.

Kig forbi Schmiedmann A/S i Odense mellem mandag d. 10 og fredag d. 14 oktober, så er de klar med alle ‘oktanhoveders’ vildeste drengedrøm.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Schmiedmann Odense A/S
Herluf Trolles Vej 15 
5220 Odense SØ 

f-1-2007-simulator
Sådan ser det ud – hele tre skærme giver dig det komplette, virtuelle overblik, når du sidder i ræseren med 710 hk i ryggen

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk