De vil give Kevin Magnussen et sæde

Foto: Haas PR

Peugeot er eftersigende vilde for at få Kevin Magnussen til at køre Le Mans for dem, når franskmændene vender tilbage til det legendariske 24-timers løb i 2022.

Nok er han for nu færdig i motorsportens kongenklasse. Men at Kevin Magnussen ikke længere har et Formel 1-sæde gør ikke hans navn koldt i motorsports-kredse.

Ifølge Autohebdo skulle Peugeot være vilde for at få lokket Kevin Magnussen til at køre Le Mans for dem, når fabrikken vender tilbage til den legendariske løb-serie, World Endurance Championship, næste år.


I alt skal Peugeot bruge seks kørere, når de efter planen stiller til start med to biler i den nye hypercar-klasse med et monster af en bil. Og her forventes Kevin Magnussen at være i blandt.

LÆS OGSÅ: Travl fredag: Her har politiet uddelt 168 klip

Han har da også tidligere talt varmt om netop Pegeouts engagement i motorsport.

– De har forpligtet sig til serien og har haft stor succes på Le Mans før, så det er en interessant spiller, sagde Magnussen tilbage i november ifølge eb.dk.

Får Le Mans-vinder som holdkammerat
Magnussen er dog ikke den eneste dansker, franskmændene har et godt øje til. Også Mikkel Jensen, der i 2020 vandt det sidste løb i den europæiske Le Mans-serie, ventes at få et sæde.

Kevins Magnussens formentlig kommende firmabil er fra Peugeot

De to danskere skulle eftersigende få selskab af den tidligere Formel 1-kører Jean-Éric Vergne og den rutinerede Le Mans-mand Loïc Duval. Duval som vandt løbet med Tom Kristensen i 2013.

Den femte kører bliver formentlig Paul di Resta, der ligeledes har kørt Formel 1 og vundet Le Mans, mens Peugeot tilsyneladende holder den sjette og sidste plads åben.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk