Reklame:

Vil genere bilister endnu mere – Her forbyder Aarhus gratis parkering

Området har længe været en mulighed for at parkere gratis i op til 3 timer. Men nu skal det være slut med den luksus for bilisterne i Aarhus. 

Siden i mandags har det ikke længere været muligt at parkere på en række parkeringspladser i Aarhus. Nærmere bestemt lige i midterrabatten på Bernhardt Jensens Boulevard.

Det skriver TV2 Østjylland.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Parkeringspladserne er der sådan set stadig. Man nu bare ikke parkere der længere. De skal nemlig omdannes til ‘grønt område’.

Nedlægningen af parkeringspladser er dog ikke kommunens eneste våben i kampen mod bilisterne. Kommunen vil også ændre vejens forløb, så den ‘slynger’ sig og dermed tvinger bilisterne ned i hastighed.

LÆS OGSÅ: Odense må måske IKKE sænke farten til 30 km/t – “Vi forventer, det bliver et nej”

Flere politikere i Aarhus drømmer i forvejen om at smide bilerne helt ud af bymidten. Noget en forsker dog har kaldt ‘ren utopi’. Læs mere om den sag her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I en anden del af landet – nemlig i hovedstaden – er kommunen også på jagt efter bilister. Senest er det blevet helt forbudt for diesel- og benzinbiler at køre på en gade i byen. Enhedslisten håber, at forbuddet spreder sig til flere af byens veje.

Partiets teknik-og miljøborgmester Line Barfoed vil også lukke én af byens centrale broer helt for biltrafik. Læs mere her.

Sådan skal vejen se ud, nu hvor parkering bliver forbudt. Foto: Aarhus kommune

Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?