Vil du have effektiv LED til bilen? Her er Danmarks kraftigste!

Danmarks kraftigste LED til bilen

Står det sløjt til med lyset på din bil? Så skal du overveje LED til bilen. Men kan en ny LED-pære lyse kraftigt nok, spørger du måske? Absolut! Se blot de nye Novsight N37 med 22.000 lumen!

Lys på bilen er vigtigt af flere årsager. Du skal kunne ses af de andre trafikanter, når du cruiser rundt med armen i karmen. Men du skal jo også kunne oplyse vejen, så du ikke ender i en grøft eller kører nogen ned. Så derfor er det ekstremt vigtigt, at dine forlygter kan lyse området foran bilen ordentligt op.

Til det kræves seriøse pærer i forlygterne, og hvis din nuværende løsning ikke er god nok, er der heldigvis hjælp at hente. Hos LEDtilbilen.com har de fået en ny type LED-pærer på lager, og det er noget seriøst grej.

De hedder Novsight N37, og de fås først i fremmest i alle de gængse fatninger – også D1S, D2S, D3S og D4S. Desuden er de fremstillet med et smart ventilationssystem, der holder styr på at få optimal køling af pæren.

Danmarks kraftigste LED til bilen
Foto: LEDtilbilen.com

Men hvordan lyser de så? Specifikationerne siger 60 watt pr. pære og 22.000 lumen. Det giver et usandsynligt godt udsyn foran bilen, og hvem elsker ikke det? I Sverige ser vi ofte biler med kæmpe lysbro på taget eller i kofangerne, så de kan lyse en svensk skov op på et splitsekund. Men det kan du nu sørge for bare ved hjælp af en ny pære.

Farvetemperaturen er 6.500 kelvin, som giver et klart og hvidt lys, der er det optimale for en god og sikker køretur. Og din køretur kan godt blive rigtig lang uden problemer – hvis altså du orker det – for pærerne er testet til at have en levetid på 100.000 timer.

Desuden er der fem års garanti og 100 dages returret på LED-pærerne til bilen. Du kan i øvrigt godt droppe alle undskyldninger om, at du ikke kan finde ud af at montere de nye pærer. For LEDtilbilen.dk hjælper gerne med at montere for dig helt gratis. Fedt!

Du kan bestille de effektive LED-pærer på hjemmesiden nu: Klik her!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk