Vil du ha’ en åben Defender, skal du skynde dig!


Et hollandsk karosserifirma ombygger Land Rover Defender på en måde, vi aldrig har set før. Skal du have en, skal du nok til at komme i gang.

Noget af det, der kendetegner en klassisk offroader, er, at de kommer med et såkaldt landaulet-tag. Den bagerste del af taget kan tages af alt fra Suzuki Vitara til Jeep Wrangler men ikke den nyeste udsmykning af Land Rover Defender.

Det har det hollandske karosserifirma Heritage Customs set et problem i. I det, der minder mest om en T-Roc Cabriolet på steroider, har de nemlig udviklet en eksklusiv og unik serie af Land Rover Defender-biler, som er udstyret med netop det – et åbent tag.

Skynd dig!
Heritage Customs har været fremme med ombygninger af den nye Defender før. Det omhandlede en form for ‘restaurering’ af bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Igen beviser de dog, at de fortjener denne status. Den såkaldte Defender 90 Cabriolet bliver kun produceret i fem (!) eksemplarer, og koster fra 160.000 euro i metalpris (altså uden afgifter, moms, told og hvad vi ellers har af statsligt djævelskab). Vi har hverken hjerte eller tid til at udregne den faktiske pris på plader i Danmark.

Fordelen ved at vælge så eksklusiv en bil er, at du har meget indflydelse på designfasen. Du kan vælge at lade eksteriøret forblive relativt orginalt.

Bilen fås dog også med Heritage Customs’ egen Cote’d’azur-blå, og på et sæt specialbygget alufælge, der udelukkende laves til bilen. Under alle omstændigheder er alle biler udstyret med et delvist elektrisk foldetag, og logoer der er håndmalet i enamel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: