VIDEO: Vred bilist knuser sjælden Charger: Var træt af ‘lave bud’

Daniel Gagliardi var rådden af rust, da han knuste den i 2019. Men det var nu ikke grunden til, at den vrede bilejer endte med at knuse bilen.


Vi skal en tur tilbage til 2019. Her forsøgte Daniel Gagliardi at sælge sin Dodge Charger årgang 1970. En sjælden 500-model som dog desværre var plaget af rust. Om det var på grund af rusten, skal vi ikke kunne sige, men Daniel Gagliardi kunne ikke komme af med bilen.

I hvert fald ikke til den pris, han forlangte. 10.000 dollars. I 2019 svarede det til 80.000 danske kr. Man kan indvende, at det er mange penge. Der var da heller ikke én eneste, som ville betale. I stedet blev Daniel Gagliardi ifølge eget udsagn bestormet af lave bud. Det ene mere latterligt end det andet.

Og til sidst fik han nok. Så for at give de folk en lærestreg, valgte Daniel Gagliardi at stryge annoncen på den mest brutale måde, han kunne komme i tanke om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Derfor kørte han Chargeren ud til en ophugger, hvor de fik besked på at smadre bilen godt og grundigt. Daniel Gagliardi ville sikre sig, at bilen aldrig kom på vejene igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk