VIDEO: Vilde svenskere triller rundt i sekshjulet Volvo XC60


Sådan en Volvo XC60 har du med garanti aldrig set før.

Sådan én Volvo har du aldrig set før. Vi har i hvert fald ikke. Og her på Boosted-redaktionen har vi set mange ombygning. Men aldrig en sekshjulet Volvo XC60.

Indrømmet, vi ved ikke om der rent faktisk er tale om en 6×6. Forstået på den måde at bilen trækker på alle seks. Eller om den tredje og sidste aksel er ren show. Men blæret ser det ud.

Specielt taget i betragtning af at den mellemstore Volvo er blevet endnu større. Eller det vil sige længere. Det er uklart, hvem der står bag ombygningen. Men ifølge Motor1.com er der gode chancer for, at bilen – der er for nylig er spottet i Stockholm – er flikket sammen af Dalbo Fordonsteknik.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
De samme typer som for ti år lavede en pickup ud af en den endnu større Volvo XC90. Hvor lovligt det så er at trille rundt med en sekshjulet, har vi ikke nærstuderet den svenske færdselslovgivning for at finde ud af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk