VIDEO: Varevognschaufførs tro på egne evne efterlader skader for 9.000 kr

“You can’t park there, sir”… Indrømmet, manden her var mere på vej væk fra p-kælderen end noget andet. Men han skulle nok have taget en anden vej.


I dag er det onsdag. Men for chaufføren bag rattet af den ældre, forhøjede Ford Transit har det nok været mandag hele ugen. I hvert fald da han begav sig ud i dette stunt.

Ud fra set er det hurtigt dømt til at gå galt. Hvilket det da også gør. Transitten brager ind i p-kælderens lave loft. Det får dog ikke umiddelbart bilisten til at give op. I stedet vælger han at fortsætte fremad. Eller han forsøger.

Først efter et par forsøg opgiver bilisten. Ud kommer han ikke. Altså den vej. Ifølge The Sun efterlod bilisten sig skader for mindst 1.000 pund. I dansk mønt er det lige knap 9.000 kr. Og så har vi ikke engang talt, om hvad det koster at reparere på bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
@bridiexrocky

#Bedworth Tesco #Crazydriver #Vandriver #fyb #bestvideo #fpyシシ #transitvan #transit #youtube  

♬ Oh No – Kreepa

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk