VIDEO: Valgte at ‘flashe’ på motorvej – nu risikerer hun to års fængsel

Hvis hun bliver tiltalt for noget, risikerer en 27-årig engelsk kvinde to års fængsel for at ‘vise sig frem’ i fuld offentlighed. 

Hun lever i forvejen af at vise sig frem på platformen OnlyFans. Og det er der ikke noget ulovligt i. Men den 27-årige brite Billie Louise kan alligevel have overtrådt sit hjemlands love.

Tilbage i april valgte hun nemlig at give de forbipassende bilister på en motorvej noget at kigge på. Stående på en motorvejsbro valgte Billie Louise ganske enkelt at hive op i trøjen.

Reklameblok:– Jeg tror, lastbilchaufførerne nød det, skriver hun til videoen af optrinnet, som hun senere selv lagde på Twitter.

Men det lille stunt kan ende med at koste den unge kvinde op til 2 års fængsel. I hvert fald hvis det engelske politi gider beskæftige sig med videoen. Ifølge engelsk lov må man nemlig ikke udsætte andre for ‘uanstændig eksponering’. Det skriver mediet The Sun.

Samme medie skriver dog også, at bliver der overhovedet en sag ud af det, ender det som oftest i en bøde. I de værste tilfælde med op til seks måneders fængsel. Værst af alt kan hun risikere at havne på en offentlig liste over seksualforbryder i England. Samme liste ender fodboldsfans, der vælger at afbryde en kamp ved at løbe nøgne på banen, faktisk også på.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

For at det overhovedet kan komme på tale, skal politiet dog kunne bevise, at Billie Louise hev op i trøjen for ‘bevidst at skade nogen’.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk