VIDEO: Tuner udstyrer Challenger Hellcat med 1.000 hestekræfter

Det kan godt være, at Challengerens dage er talte. Men det holder ikke Hennessey fra at gøre galskab til ondskab.


Hennessey Performance hviler ikke på laurbærene. For samtidig med, at de har travlt med slå Bugatti i kapløbet om at udvikle verdens hurtigste roadster, kan amerikanerne finde tid til rode med muskelbiler til menneskepenge.

På den anden side – du får ikke en Dodge Challenger gratis. Heller ikke Hellcat-udgaven og da slet ikke hvis Hennessey også skal se på den. Basisbilen, som desværre ikke fås i Danmark, skal du til USA for at hente. Og her skal du stadig betale 68.000 dollars for fabriksbilen.

Omvendt giver det 1.000 hestekræfter, når første Hennesey har skruet i den. Og ikke nok med det. Du bestemmer selv, om tunerne skal returnere bilen med manuelt gear eller en automat kasse. I videoen herunder viser Hennessey, hvor spektakulært det kan se ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Med alt skruet rigtigt sammen leverer bilen faktisk over 1.000 hestekræfter ved 6.500 Nm. Og så er der selvfølgelig momentet. Det er absolut lige så sindssygt. De 1.285 Nm er til rådighed ved 4.200 omdrejninger i minuttet.

Spørgsmålet er, om du tør…

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk