VIDEO: Tuner forvandler Tesla til offroad-monster


En Tesla. Altså en modificeret én af slagsen er ikke lige blandt det, der kører mest af på vejene. Men her er én. Ovenikøbet en som nok befinder sig bedst på alt andet end asfalt.

Når det kommer til offroad-ombygninger, vil man ikke forvente nogle kinesere som de første i køen. Men det er tilfældet her. Denne Tesla Model Y er ikke bare bygget i Kina, den er også bygget om i det store land.

Bitauto Garage, som står bag ombygningen, vil ikke sige ret meget. Faktisk vil de ikke sige noget. Men vi ved, at undervognen er designet helt fra bunden. Det inkluderer nye bærearme.

Plads til 32″ dæk
Ud fra billederne kan vi konkludere, at karosseriet er hævet ikke bare lidt. Men en hel del. Og det siges, at elmotorerne er lagt lavere i bilen for at sikre det lavest mulige tyngdepunkt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:For at gøre plads til de fulde 32″ General MT5 Offroad-dæk har tunerne måttet banke skærmene ud. Ligesom man har indkapslet hele bilen i et udvendigt bur – bare for en sikkerhedsskyld. Skulle bilen sidde fast – lad os sige i en sandbanke – så er bilen udstyret med ikke bare ét men hele to trækspil. Et foran og et bagtil. Hele projektet har taget en måned at flikke sammen.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk