VIDEO: Tesla-ejer: Sådan løber min bil ALDRIG tør for strøm

En Tesla-ejer mener at have knækket koden bag rækkevidde angst. Hans bil løber nemlig aldrig tør for strøm, siger han.

Enhver elbil-ejers mareridt er at løbe tør for strøm. For det sker selvfølgelig altid de mest ubelejlige steder. Men ikke for denne Tesla-ejer.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Rasende naboer sagsøger dansk racerløb – “Det larmede”

Canadieren Sean Callaghan, der er bedre kendt under sit Youtube-alias ItsYeBoi, mener nemlig således at have fundet løsningen på elbil-ejerens største problem, rækkeviddeangsten.

Bevares, det har da kostet ham lidt. 2.500 canadiske dollar for at være helt præcis. I danske kroner svarer det til små 13.000 kr. Men for den slags penge har han fået et gigantisk solcellle-panel. Af alle steder på den kinesiske handelsplatform Wish.

Reklameblok:Og ja, det trækker han så rundt med efter sin Tesla Model 3. Det er ikke verdens mest elegante løsning. Langt fra faktisk. Og Sean Callaghan indrømmer da også, at opladning på farten lidt ironisk går langsomt. Men det virker.

Om det så er en idé Elon Musk og Co. tager op, er en helt anden snak. På den anden side har Tesla jo allerede sagt, at de vil bygge den bindegale Cybertruck.

Reklameblok:

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk