VIDEO: Tæl selv – hvor mange kører galt i dette kryds?


Det er ikke lige umiddelbart til at regne ud, hvorfor bilisterne i klippet herunder kører galt. Men det går galt – mange gange.

Du kender sikkert situationen. Der er altid lige ‘det der’ vejforløb, eller dét kryds, som man skal være lokal for at kende til. I Seattle, USA, har vi fundet et ekstremt eksempel på netop det.

Heller det vil sige, det har en Reddit-bruger. I hvert fald viser en video på siden tydeligt kombinationen af et kryds og biler med alt for meget fart på. Men hvorfor så mange af bilerne kører galt, er ved første øjekast ikke lige til at blive klog på. Ifølge Google Maps er forklaringen dog lige til.

Umiddelbart før krydset slår vejen et skarpt sving som afslutningen på en motorvejstunnel. Her er det meningen, at bilisterne skal betragteligt ned i fart. Faktisk helt ned til 20 mil i timen (32 km/t). Sådan er det bare langt fra alle bilister der kører. Og så er det dømt til at gå galt. Det er dog ikke fordi, at bilisterne ikke bliver advaret. Længe før svinget står der således på flere skilte, at vejen svinger længere fremme, og hastigheden derfor skal ned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
People fucking up at this exit from IdiotsInCars

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk