Reklame:

VIDEO: Tåbelig betjent er millimeter fra at slå MC’er ihjel

At bremseteste nogen er aldrig en god idé. Heller ikke når man er lovens lange arm.

Motorcyklisten på denne Yamaha R3 har givet vis kørt for stærkt. Men det er den forankørende betjent fra Florida Highway Patrol som virkelig er kommet i klemme. Inde i sin civilklædte Dodge Charger, som i øvrigt svinger frem og tilbage i vejbanen, vælger betjenten nemlig at klodse bremsen, i det øjeblik motorcyklisten lægger op til en overhalingen.

Herfra er der ikke meget at gøre, og motorcyklisten drøner da også lige op i bagenden på Chargeren. Og selvom betjenten dermed har brugt sin patruljebil som våben, slap motorcyklisten på mirakuløs vis med med mindre knubs efter sammenstødet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Han kørte ‘hensynsløst’
I nogle Youtube-videoer forklarer motorcyklisten, at han efter sammenstødet får ondt i ryggen, hvis han sidder ned i længere tid ad gangen, ligesom motorcyklen selvfølgelig blev knust. Det ændrer dog ikke på, at betjenten umiddelbart efter sammenstødet valgte at lægge motorcyklisten i håndjern. MC’eren blev dog efterfølgende løsladt uden nogen form for sigtelser.

Betjenten er ifølge Carscoops efterfølgende blevet genstand for en disciplinærsag. Selv forklarede betjenten sig med, at motorcyklisten kørte hensynsløst. Motorcyklisten vil nu undersøge mulighederne for at trække betjenten gennem retssystemet. Ligesom hans forsikringselskab vil have politiet til at betale for den ødelagte kværn.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?