Reklame:

VIDEO: Sparkede sidespejl af politibil – så sparkede bilen igen

Karma ikke bare slog men sparkede tilbage

I det hele taget skal man ikke gå – eller som her køre – rundt og sparke ting af biler. Det lærte en scooter-kører på den hårde måde, da han sparkede sidespejlet af en politibil som holdt parkeret på en vej i det nordlige Wales.

LÆS OGSÅ: 1.355 bilister sigtet – falder du i samme fælde?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sparket var nemlig kraftigt, at det slog scooterkøreren ud af balance. Øjeblikket efter ligger han og roder rundt på asfalten.

Som en ekstra straf falder scooteren fra hinanden, da også den rammer asfalten. Blandt andet falder sædet af. Og først her kommer kammeraten, som indtil videre har holdt sig i baggrunden på sin ATV, til undsætning.

Måske fordi han lige skulle samle sig efter et grineflip. Det bliver vi aldrig klogere på. Og det går politiet måske heller ikke. I hvert er det ikke lykkedes at identificere scooter-manden ud fra overvågningsvideoen. Af samme grund beder ordensmagten nu offentligheden om hjælp. Det skriver BBC.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?