Reklame:

VIDEO: Søn udsætter sin far for verdens langsomste trafikuheld

Vi har nok alle sammen været der, hvor man efter køreprøven rigtig skal lære at køre bilen. Nogle gange går det godt, andre gange…

Det siges, at man først efter sin køreprøve rigtig lærer at køre bil. Kun ved at bevæge sig ud i trafikken igen og igen lærer man reglerne og det at geberte sig derude blandt andre.

Meget apropos andre var ingen formentlig vidner til dette trafikuheld, som en meget ung bilist for nylig var skyld i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er da også et af den slags, de fleste vil nægte at tro på. Hvis det da ikke lige var for kameraet. Et kamera der har optaget det hele. Både op til, under og lige efter selve ulykken.

Måske verdens langsomste trafikulykke. Her er det formentlig erfaring – eller rettere sagt manglen på samme – der gør – at den unge mand ikke får rettet op i tiden.

LÆS OGSÅ: Nu advares bilister: Ulovligt klistermærke koster 1.000 kr. i bøde

Hans far når endda at opdage hullet i vejen, øjeblikket før sønnike rammer en stensætning og ruller bilen rundt på siden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Huller i vejene rundt omkring er allerede et problem. Men de kan blive et endnu større problem, når elbilerne for alvor får fat i vejene. Det fastslår en britisk avis, som har regnet sig frem til, hvor stor skade elbilerne gør på vejene. Læs mere her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?