Reklame:

VIDEO: ‘Snedigt’ trick – sådan undgår du at holde for rødt

Den første del af Range Roverens manøvre er overraskende nok helt lovlig. Resten er nok i det, mange bilister vil kalde en gråzone.

Det kan være dræbende kedeligt – og tage virkelig lang tid – at holde for rødt. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at der er en ‘nem’ måde at undgå det på? Ja, altså du skal godt nok bo i USA, hvor det er helt lovligt at dreje til højre for rødt lys. Men ellers..

Hvordan ‘tricket’ udføres, kan du se i videoen længere nede i denne artikel. Men i hvert fald har føreren af en sølvgrå Ranger Rover ikke tålmodigheden til at vente på den øvrige trafik. Så vedkommende benytter sig i første omgang af den helt lovlige manøvre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Højresvinget bliver dog hurtigt til en U-vending og så ellers ligefrem i del af krydset, hvor der faktisk er grønt og fri bane. Smart, ikke?

Red light avoidance technique – uncertain why I didn’t think of this sooner – truly brilliant! from IdiotsInCars


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?