VIDEO: Sådan skal du IKKE køre Skyline R34


Ulykker sker, og i trafikken sker de hver dag. Nogle af dem kunne dog snildt være undgået.

Selvom bilproducenterne gerne vil sende selvkørende biler på vejene, så køres de fleste biler stadig af mennesker. Derfor skyldes de fleste ulykker også menneskelige fejl. “Fejl 40” så at sige.

Som eksemplet her fra Australien. Det kort klip ligner umiddelbart et øjebliksbillede af den normale motorvejstrafik. Altså lige indtil en Nissan Skyline R34 dukker op. For chaufføren synes tilsyneladende, at vedkommende ejer både det ene, andet og tredje spor.

Det der med at blinke er i hvert fald ikke lige stilen i den japanske coupé. Og så er det altså næsten dømt til at gå galt. Hvilket det da også gør. Først undgår Skylinen med nød og næppe en Hynudai Santa Fe, før den ramler ind i forskærmen på en lille, hvid Hyundai Getz, før det til sidst går udover bagskærmen på en Tesla, som i øvrigt også filmede hele optrinnet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Heldigvis ulykken ikke ud til at have været voldsom nok til at forvoldt personskade. Men der er nok et par biler, som skal forbi et pladeværksted. Hvis man skal sige noget positivt om en ellers rigtig øv-situation, må det være, at det “kun” er gået udover en R34 GT-T og ikke den langt mere efterspurgte GT-R.

For så havde det været en endnu dyrere omgang.

“Don’t YOU people know that I own the roads??” from IdiotsInCars

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk