VIDEO: Så lidt BMW er der tilbage efter ‘murmøde’ med 150 km/t

En ældre BMW 5 Serie på kollisionskurs med en betonmur er en virkelig dårlig idé. 


Det udløste en g-kraft på 64, da folkene bag den franske Youtube-kanal Vilebrequin sendte en BMW E39 Touring på kollisionskurs med en mur af beton. Den gamle BMW kørte 150 kilometer i timen, da den ramte muren. Resultatet ville, havde der været personer i bilen, ikke have efterladt én eneste overlevende.

Faktisk er bilen så godt som uigenkendelige fra den bagerste siderude og frem. Mødet med betonmuren er på højde med den uhyggelige brandulykke, Romain Grosjean oplevede i Haas-raceren under Formel 1-løbet i Bahrain i 2020. Altså hvis man måler det i g-påvirkningen.

Trafikulykker er ulykkelige, uanset hvor de foregår. Heldigvis viser de seneste tal, at antallet af dræbte på grund af for høj fart er mere end halveret. I hvert fald på de danske veje. Fra 2010 til 2020 er antallet af dødsulykker faldet med hele 51 procent.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk