Reklame:

VIDEO: Russer smadrer ny Lamborghini: “Jeg vil bare ha’ nogle Youtube-visninger”

Den hvide Urus var helt ny og havde kostet ham 250.000 dollar. Alligevel valgte den russiske youtuber Mikhail Litvin at smadre Lamborghinien.

Hvor langt vil du være villig til at gå for nogle millioner visninger på Youtube. Nok ikke lige så langt som russiske Mikhail Litvin. Den 23-årige mand er mest af alt kendt for at lave videoer, hvor han smadrer biler. Ofte til ukendelighed.

LÆS OGSÅ: Direktør afviser: Formel 1 skal ALDRIG køres med elbiler

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Blandt andet har han sat ild til en helt ny Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé. Og det ikke fordi han var træt af at udtale det usædvanlige lange navn. Nej, den unge russer brød sig bare ikke om bilen.

Død under 3 ‘flyvende’ ton
I det hele taget kan man efter at have set Litvins videoer godt sidde tilbage med den fornemmelse, at han har et horn i siden på mærket fra Stuttgart. Han har også smidt en AMG-tunet G-Klasse ned fra en helikopter.

Og nu er turen kommet til Lamborghini. Helt konkret en spirtny Urus. Det er i hvert fald, hvad Litvin selv siger. Den nye video hævder Litvin er et fremstød for hans nye energidrik. Et stunt der betød, at den hundedyre Lamborghini måtte lade livet under vægten fra en tre ton, tung tønde. Muligvis fyldt med energidrik.

Video, der på tidspunktet for denne artikels publicering, er 11 dage gammel, er set mere end 7 millioner gange.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?