VIDEO: RS6 rammer 324 km/t – så går speedometeret i 0!

Det er uden tvivl tale om en softwarefejl. Men det alligevel noget mærkeligt ud, når en Audi RS6 lige pludselig står stille på Autobahn.


Den er flyvende. Eller er den? Teknisk set ikke. I hvert fald ikke hvis man kun aflæser farten ud fra speedometeret. For så står denne Audi RS6 lige pludselig meget stille. Og det sekunder efter at den ellers har ramt 324 km/t på et stykke Autobahn med fri hastighed.

LÆS OGSÅ: Tyskland regering dropper hastighedsgrænse på Autobahn

Det her er selvfølgelig ingen helt almindelig Audi RS6. Så almindelig som en familiebil med fire-liters V8’er og et minium af 600 hestekræfter biler. Bilen her har nemlig ‘mere’ end 700 hestekræfter. Men lige pludselig kan speedometeret altså ikke følge med længere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Heldigvis har fejlen ikke forbindelse V8’eren ude foran. Den fortsætter med at trække, indtil speedometeret kort efter vågner op af sig selv. Men spøjst ser det ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk