VIDEO: Richard Hammond er tilbage i den bil, der næsten slog ham ihjel


Grand Tours Richard Hammond har været tæt på at miste livet flere gange. For 15 år siden gik det helt galt i en top fuel-dragster. Nu er han tilbage i bilen.

Hvis du ved, hvad Top Gear er, så ved du også, at programmets tidligere vært, Richard Hammond, nær havde sat pelsen til i en voldsom ulykke i en top fuel-dragster i 2006.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BILMEDIE LUKKER

Richard Hammond kørte galt med 373 kilometer i timen under optagelserne til første afsnit af programmet niende sæson. Og da han kom gående ind i studiet, efter optagelserne var blevet vist, var det til stående bifald fra publikum.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Nu er selv sammmen Hammond tilbage i den top fuel-dragster med navnet Vampire, som også overlevede ulykken.

Retfærdigvis skal det siges, at Richard Hammond har været døden nær flere gange i. I 2017 kørte han en Rimac One udover en bjergskrænt i Kroatien. Bilen brød i brand – og brændte i flere dage. Hammond? Jo, han overlevede!

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk