VIDEO: Politijagt på flugtbilist endt med fodgængers død

Foto: Max Fleischmann

Den dramatiske video, hvor en også en bygning styrter sammen, får folk til at spørge, om flugtbilister skal stoppes for enhver pris.

Herhjemme siger politiet, at man altid overvejer, om det er indsatsen værd at jagte en flugtbilist. I USA har en lignende vurdering – eller manglen på samme – nu skabt debat.

For i delstaten Maryland jagtede politiet for nylig en flugtbilist, som i et kryds ramler sammen med en anden bil. Sammenstødet er så kraftigt, at det sender de to biler ind over en fortovskant, ind i fodgængeren og direkte videre ind i en forladt to-etagers bygning.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Politiet: Her endte stort, ulovligt gaderæs helt galt

Fodgængeren, den 54-årige Alfred Fincher, dør på stedet. Og bygningens facade styrter sammen over ham og de to biler. Det har nu fået befolkningen i byen Baltimore, hvor ulykken skete, til at sætte spørgsmålstegn ved politiets metoder.

Advokaten Divya Potdar repræsenterer den 54-åriges efterladte, og advokater er helt klar i mælet om hændelsen, der førte til Alfred Finchers død.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Betjenten afbrød ikke jagten, og derfor er er Alfred Fincher død.

Vicepolitichefen i byen har allerede svaret på kritikken, og her mener man ikke, at betjenten gjorde noget forkert. Men sagen skal nu alligevel undersøges nærmere.

 

Reklameblok:

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk