VIDEO: Politijagt ligner noget fra Need for Speed

At det ene dæk opgav livet, betød intet for tyvene som kun havde ét i hovedet – nemlig at komme væk.


Det ligner noget af et Need for Speed-spil. Men politijagten, som du kan se længere nede i denne artikel, er ægte nok. Den fandt sted om eftermiddagen torsdag 29. august i år.

Her blev politiet i Arizona opmærksom på den hvide Volkswagen Tiguan, fordi der fra centralen indløb meldinger, om at den var stjålet, og at personen bag rattet muligvis netop havde været involveret i et hjemmerøveri.

At der kunne være noget om det, får betjentene på gaden hurtigt bekræftet. For personen bag rattet gør – som det ses – alt for at ryste politiet af. Snart sagt alle paragraffer i færdselsloven bliver overtrådt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Million-dyr BMW beslaglagt efter gaderæs – kørte 158 procent for stærkt

Blandt går det undervejs flere gange mod kørselsretningen. Ligesom flere vejskilte bliver pløjet ned. Først da det lykkedes politiet, at skubbe den hvide VW ind i en lygtepæl er det game over.

Ifølge flere lokale medier anholdt ordensmagten efterfølgende fire personer. To kvinder på 35 og 18, mens to drenge på henholdsvis 14 og 16 også var med i bilen. Det er endnu uklart hvem af dem der sad bag rattet.

Se vores reklamer:


Uanset hvad kan føreren set frem til en sigtelse for hensynsløs kørsel og for at flygte fra politiet. Hvis der da ikke er langt flere forhold at komme efter.

Reklame:
Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk