Reklame:

VIDEO: Peter holder fast – “Der skal ligge en Lamborghini-motor i min Volvo 245”

Peter Björck er ikke helt almindelige – ellers får man ikke den idé at lægge en Lamborghini V10-motor ned mellem forhjulene på en gammel Volvo.

Peter Björck er svensk, ikke helt almindelig og så er han bidt af en gal, italiensk tyr. I hvert fald bid nok til at få en markant anderledes idé.

Eller det vil sige – grundtanken er nu ret simpel. For Peter har en Volvo 245, men han har også en Lamborghini-udviklet V10-motor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og de to ting skal død og pine kunne kobles sammen. Også selvom det måske tager lidt tid at få gjort færdigt. Vi skrev første gang om Peters projekt tilbage i 2019, og siden er det sket en hel del.

LÆS OGSÅ: Her tog politiet kørekortet fra 37 bilister: “Det er simpelthen alt, alt for mange”

Nu er der faktisk lavet plads Lamborghini-V10’eren mellem forhjulene på Volvoen. Men som Peter selv mere end antyder i videoen herunder, er der et stykke vej endnu.

Svejseværket er blandt andet i fuld sving. Og så skal der styr på torpedopladen samt bremseforstærkeren. Og 1.000 andre ting.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?