VIDEO: Ny Aston Martin Valkyrie lyder VANVITTIG med V12-motor

Mens Aston Martin i Formel 1 er noget af en rodebutik, går det straks bedre med den vanvittige Valkyrie AMR Pro. Sådan lyder det i hvert fald.

Sluppet løs på en bane er den god for 1.000 hestekræfter og 740 Nm. Alt sammen fra en 6,5-liters V12-sugemotor. Den er udviklet i et samarbejde med Cosworth. Ingen hybridhjælp her.

Kun den gigantiske motor i den ellers fjerlette bil. Den kan ikke få nummerplader på. Til gengæld forventes topfarten at være højere – nemlig hele 402 km/t. Og med det lydspor skal meget gå galt, hvis ikke Valkyrie AMR Pro bliver en succes for englænderne. Hver Valkyrie AMR Pro, dem skal der bygges 25 af, koster 3,3 millioner… altså euro. Det svarer til 24,5 millioner kr.

Reklameblok:Vi tør slet ikke tænke på, hvor dyr bilen ville være med dansk afgift.. altså hvis den kunne udstyret med nummerplader.

Hør det voldsomme lydsport herunder:

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk