VIDEO: Motorcyklist ryger på røven i gigantisk vandløb

Uanset hvad man kører på, skal man have respekt for vejens forløb. Især når der ligger meget vand på den. 


Vejene i den engelske kommune Nottinghamshire er ikke verdens bedste. I hvert fald har de det meget svært med at dræne vand. “Hele floder” har ifølge de engelske medier med at lægge sig på vejen rundt omkring i kommunen.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: De overvejer en elbil – her er deres største frygt

Faktisk er Rufford Mill Ford et vandløb, som hver dag passeres af hundredvis af trafikanter. Som regel går det godt, fordi vandstanden er lav nok til, at man kan køre igennem. Som regel – altså.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For det går bestemt ikke godt for alle. Flere bilister har oplevet at deres biler ganske enkelt drukner. I klippet her er situationen lidt anderledes. Og ikke kun fordi det foregår på to hjul. Motorcyklisten har ganske enkelt for meget fart på, og så bliver han slynget af cyklen med voldsom kraft.

LÆS OGSÅ: Motorcyklist nægtede at køre med hjelm – så styrtede han og døde 

Og så er der kun én ting til at afbøde styret. Nemlig hans køredragt og den hjem, han heldigvis har på. Klippet slutter meget brat. Men det sidste, vi ser er en motorcyklist, som sidder noget konfus på betonen.

Se vores reklamer:


 

Reklame:

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk