VIDEO: Manthey-Racing sætter ny rekord på Nürburgring

Manthey-Racing

Der er sat mange forskellige rekorder på Nürburgring, og her er endnu en.

Manthey-Racing er et tuningsfirma, som er rigtig dygtig til at forfine Porsche-modeller. Og hvad mange måske ikke ved er, at firmaet i dag er ejet delvist (51 procent af aktierne) af Porsche AG.

Af samme årsag har Manthey fået fingrene i Porsche-køreren Kévin Estre til at teste deres biler. Og det er netop sket med deres version af Porsche 911 GT3 RS i den særlige MR-udgave.

Den har med Kévin bag rattet netop sat hurtigste tid for en 911 GT3 RS nogensinde. Tiden lød på 6,49 minutter. Kun overgået på den generelle rekord-liste af Mercedes-AMG GT Black Series, Lamborghini Aventador SVJ, Porsche 911 GT2 RS og Radical SR8 LM.Så en tid på 6,49 er altså seriøst hurtig. Og det er vel at mærke ikke en tunet motor, der ligger i bilen. Kun undervogn og aerodynamik er ændret.

Her kan du se en optagelse fra dagen inkl. alle forberedelser osv. Længere nede kan du komme bag rattet i selve rekordforsøget.Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk