VIDEO: Krigsspil genskaber Formel 1-banen – alt er forladt


Formel 1 har virkelig fået vind i sejlene. I hvert fald blandt publikum, hvor flere og flere bliver revet med af dramaet i motorsportens kongeklasse. Nu kommer det til krigens verden.

Som sport har Formel 1 måske aldrig haft flere fans end lige nu. Om de også spiller krigsspil, er et af de de spørgsmål, du ikke vidste, du manglede svaret på. Nu finder vi måske ud af det.

For en udgave af Singapores grandprix er genskabt i en betaudgave af krigsspillet Call of Duty. Det skriver udviklerne på Twitter med et slet skjult hentydning til Oscar Piastri-balladen. Der ingen officelle links til Formel 1. Altså ingen kørenavne, teams eller andet. Banen hedder da også ‘Marina Bay Grand Prix’.

I stedet ser alt meget forladt ud. Hvor det så er at bevæge sig rundt i en Formel 1-verden med våben i hænderne, må vi vente lidt endnu med at finde ud af. Beta-udgaven af Call of Duty: Modern Warfare II udkommer til september – mens hele udgivelsen er klar måneden efter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk