Video: Jon Olssons tidligere Lamborghini smadret i Holland

Lamborghini-Murcielago-John-Olsson-crash-rotterdam-04

Skisportsstjernen har sendt tre biler til Holland – nu ‘eksisterer’ to af dem ikke længere


Jon Olsson har lige solgt sin Lamborghini Huracán med +800 hestekræfter, Akrapovic-udstødning, KW-undervogn og kompressor til en hollandsk forhandler af ekslusive biler, hoefnagels.nu.

Det var dermed den tredje bil, supersvenskeren sendte til Holland. Hans Audi RS6 ‘DTM’ havde 1.000 hk, men det kunne ikke redde den fra at brænde op efter et tyveri i netop Holland, efter Olsson havde solgt den til en køber i tulipan-landet.

AutoShowDenmark2017

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
FÅ DET HELE MED: KØB DIN AUTO SHOW-BILLET NU – 40 % rabat – brug koden: 1maj!

ALT FOR MEGET FART PÅ
Nu har hans tidligere Lamborghini Murcielago mødt sit foreløbige endeligt i Rotterdams centrum. Føreren havde sandsynligt alt for meget fart på og mistede derfor kontrollen over den mægtige 6.5 liters V12’er, der endte plantet mod en jernpæl.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Baseret på videoen – du kan se herunder – er det tydeligt , at Lamboens front tog de fleste tæsk. Og det bliver dyrt at rette op på med alle de kulfiberdele, der har taget skade. Ikke at forglemme de ekstremt dyre ADV1-hjul.

Det er endnu ikke oplyst, om nogen kom til skade under uheldet.

SE FILMEN HERUNDER

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk