VIDEO: Her ruller de første Volkswagen ID.Buzz af samlebåndet


Der er tale om en række preproduktions-biler, som skal sendes til Spanien for at blive testet. Men faktum er, at Rugbrødet nu er tilbage.

Volkswagen AG har delt en video, hvor et par af mærkets helt nye elbiler ID. Buzz forlader fabrikken. Bilerne skal videre til Barcelona i Spanien, hvor de blandt andet skal testes af  journalister.

Officelt lanceres bilen 9. marts, og indtil da er det ikke videre sandsynligt, at Volkswagen har noget at sige om de tekniske specifikationer. Det eneste, vi ved, er, at modellen er bygget på den samme MEB-platform, som ID.3-modellen og resten af ID.-familien bygger på.

Designet af det genfødte Rugbrød muliggør dog en batterikapacitet på op til 111 kWh og hele to motorer. Når ID.Buzz ført er en del af det officelle Volkswagen-program, kommer bilen både som autocamper og varevogn.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bilen kommer også til Danmark. Men priserne er forsat ukendt.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk