VIDEO: Her knuser myndigheder 92 ulovlige motorcykler


Byens borgmester var mødt op, for med egne øjne at sikre sig at motorcyklerne aldrig kommer på vejene igen.

I New York har de et problem med motorcykler. Myndighederne har i hvert fald. Senest har man fået knust 92 ulovlige motorcykler, dirtbikes og ATV’er.

– I dag står vi i skyggen af Freedom Tower, hvor vi befrier os selv har disse destruktive maskiner som har kørt på vores veje. De (køretøjerne, red.) vil i dag blive knust, så de aldrig nogensinde igen kan terrorisere vores gader, sagde byens borgmester Eric Adams.

Han var mødt op for personligt at overvære, hvordan en bulldozer forvandlede de mange motorcykler til jernskrot. Faktisk flagede han bulldozeren igang.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På politiets vegne kunne Keechant Sewell supplere borgmesterens tale med, at ordensmagten har beslaglagt næsten 2.000 ulovlige motorcykler siden januar i år. Det er 80 procent flere end i samme periode sidste år.

Ifølge borgmesteren har New York besluttet ikke at sælge motorcyklerne videre eller donere dem, fordi man vil sikre sig, at de aldrig kommer ud på vejene igen.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk