VIDEO: Her er typen, du IKKE har lyst til at møde i trafikken

Det kunne være gået grueligt galt, heldigvis står bilisten på bremsen kort efter advarsler fra de modkørende. 

Det er et mareridt at møde en spøgelsesbilist. Næst efter det kommer finder vi dem uden lys på. Hvis vi da overhovedet når at se dem, inden det er for sent. Det gjorde bilisten i denne video heldigvis.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

En bilist i den modsatte vejbane når lige at blinke med det lange lys, inden bilen når ‘forhindringen’ forude med 50 mil (80 km/t, red.) i timen. For her sidder en mand uden refleksvest på sin elscooter UDEN lys på. Og det går – i hvert fald sammenlignet med den øvrige trafik – ufatteligt langsomt.

LÆS OGSÅ: Tænd så de forbandede BAGLYGTER!

At elscootere både i England og Danmark betragtes som cykler – og derfor skal følge de samme færdselsregler – blæser manden tilsyneladende på. Lys er der i hvert fald intet af. Vi kender ikke de engelske bødetakster, men i Danmark koster det 700 kr. at blive snuppet uden lys på cyklen i lygtetændingstiden.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Ikke overraske skriver går mange af kommentarerne til TikTok-videoen herunder på det samme. Flere har tilsyneladende mødt både cyklister og folk på elscootere uden lys på i bælgravende mørke.

@crazyanimallady

Replying to @bertfulbore Where’s he gonna park his shop mobility scooter? #dashcam #drivingfail #driving #cars #oldpeople #shopmobilityscooter #lancashirehotpots

♬ Shopmobility Scooter – The Lancashire Hotpots

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk