Reklame:

VIDEO: Her endte 2 genier i slåskamp – sekunder efter kunne flyvende Toyota have slået dem ihjel

Mange ville nok have ladet de to kamphaner stå, hvor de var, men de skulle altså ikke møde deres skaber den dag. 

Man skal i det hele taget ikke slå på andre. Men at gøre det på en vej, hvor man ovenikøbet ved, at en rallybil – hvert øjeblik det skal være – kan komme blæsende, er bare ekstra dumt.

Alligevel var det præcist, hvad der skete i forbindelse med et WRC-løb i Kroatien i weekenden. Det samme løb som Hyundai-køreren Craig Breen skulle have deltaget i. Den 33-årige irer blev dog dræbt i en ulykke kort før løbet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


En lignende skæbne – bare under løbet – kunne nemt være overgået to knap så smarte tilskuere. For af uvisse årsager ryger de i totterne på hinanden.

Havde nogle officials ikke forsøgte at lægge en dæmper på dumhederne, var de to højst sandsynlig blevet slået ihjel af en Toyota GR Yaris, som sekunder efter kommer flyvende. Helt bogstavelig talt.

LÆS OGSÅ: Stiv gut sigtet – gav politibil et ‘golden shower’

Så galt gik det heldigvis ikke. Omvendt viser episoden med alt tydelighed, at visse personer ikke er voksne nok til at følge med i et motorløb.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?